Csontó Zoltán bemutatja

Válj a lovad vezetőjévé 40 nap alatt

Engedd el a tévhiteket, hogy jobb legyen a lovadnak!

Exkluzív csomagokkal a siker gyorsítósávján

Alap csomag

69 900 Ft
 • Online képzés: 15 feladat 6 óra video + PDF Értéke: 69 900 Ft
 • Kéthetente kérdez felelek workshop 3x1,5 óra Értéke: 30 000 Ft
 • Közös zárt Facebook csoport Értéke: 10 000 Ft
 • Equisystem edzésnapló + ló nyilvántartás Értéke: 12 000 Ft / év
 • Axiómák e-book Értéke: 10 000 Ft
 • Online vizsga Értéke: 15 000 Ft
 • Két könyv közül választhatsz egyet: 1. Western lovaglás Értéke 6.000 Ft VAGY 2. Díjugratás Értéke 6 000 Ft
 • ÉRTÉK ÖSSZESEN: 152 900 Ft
 • MEGTAKARÍTÁS ÖSSZESEN: 83 000 Ft

Csoportos oktatás

149 900 Ft
 • Offline képzés 3 nap, saját lóval 6 x 3 óra Értéke: 199 900 Ft
 • ÉRTÉK ÖSSZESEN: 199 000 Ft
 • MEGTAKARÍTÁS ÖSSZESEN: 50 000 Ft

Mindent Bele Csomag

149 000 Ft
 • Minden, ami az Alap Csomagban van Értéke: 124 900 Ft
 • Minden, ami a Csoportos Oktatásban van Értéke: 199 000 Ft
 • ÉRTÉK ÖSSZESEN: 323 900 Ft
 • MEGTAKARÍTÁS ÖSSZESEN: 174 900 Ft
Népszerű

Miért válassz engem

Szakértelem

16 éven át a Lovasélet havilap kiadója voltam, ami az elejétől a végéig piacvezető volt a lovas lapok között. 3 évet tanítottam a Nyugat Magyarországi Egyetemen lovas szakirányokon.

Tapasztalat

Már több, mint 20 éve, szenvedélyem és hivatásom a lovas oktatás, a ló kiképzés és a lótenyésztés. Számos hazai és nemzetközi versenyen értem el szép sikereket.

Naprakészség

Saját lovardámban több tanfolyamon is képzek lovas túravezetőket. Lovarda irányítási szoftver fejlesztőjeként jól átgondoltam a lovardák működését.

Ahol már hallhattál rólam

Rólam mondták

Eddig él a kedvezményes ajánlatom

2024. június 10. hétfő 23:59-ig

nap
óra
perc
mp

Jelentkezés 3 egyszerű lépésben

1. Űrlap kitöltése

Töltsd ki a megrendelő űrlapot és kattints a jelentkezés gombra.

2. Fizetés

Banki átutalással foglald le a helyed a programban.

3. Tanulás

Indul a program és kezdetét veszi a képzés.

Csatlakozz a sikeres lovasokhoz még ma!

Gyakran Ismételt Kérdések

Ameddig szeretnél. Magabiztos tereplovassá válhatsz, ha oktatni szeretnél megtanulhatod azt is, ha belovaglással akarsz foglalkozni, a legjobb helyen vagy. A legtöbb sportolónak is hiányoznak azok az alapok, amit ezen a képzésen megkapsz. Ha versenyzőként érezted már, hogy a siker majdnem meg volt, csak egy kicsin múlott, azt a kicsit itt meg tudod szerezni.

Ne fiatal, ne elrontott és ne csődör legyen amivel elkezded a programot, mert úgy nehéz lesz tanulni, sok lesz a frusztráció. Ha egy kicsit képzett, a lovast megtűri a hátán az már megfelelő lehet a kezdéshez.

A földi munkához csomózott kötőfék, 3,7 m-es vezetőszár és répabot. A lovagláshoz  lóhoz passzoló nyereg, mindegy hogy angol vagy western vagy valami más és kantár, csikó zablával. Az eszközök beszerzésében tudok segíteni, amit melegen ajánlok mert a piacon sok másolat kapható, amik veszélyesek illetve nem eléggé hatékonyan lehet velük dolgozni.

Körkarámra nincs szükség, de tanulni fogod a körkarámban való foglalkozást.

Mindhárom jármódban magabiztos ülésre van szükség.  Ha ez nincs meg akkor másik programunkat ajánlom „A kipróbálásán túl”-t. Keresd a www.eldobogo.hu oldalon a foglalás most gombra kattintva. 

Heti 6 óra gyakorlással szépen lehet fejlődni.

A tulajdon viszony mindegy, de egy lóval foglalkozzál folyamatosan, így látod a lovon a változást, ami még jobban inspirál a tanulásra.

Ősszel (október végén) indul egy új csoport, ahhoz tudsz majd csatlakozni.

A programba a helyedet a fenti űrlap kitöltésével kell kezdened. Miután kitöltötted az űrlapot, nyomj rá a „Jelentkezem” feliratú gombra. Ezután kapni fogsz egy emailt, az űrlapon megadott email címedre. Ebben az emailben megtalálod a banki utaláshoz szükséges adatokat. A jelentkezésedet a sikeres banki utalással tudod véglegesíteni. Az utalásról számlát emailben fogod megkapni.

A céges számlához töltsd ki a fenti jelentkezési űrlap MINDEN mezőjét, beleértve az Adószám mezőt is. Miután kitöltötted az űrlapot, nyomj rá a „Jelentkezem” feliratú gombra. Ezután kapni fogsz egy emailt, az űrlapon megadott email címedre. Ebben az emailben megtalálod a banki utaláshoz szükséges adatokat. A jelentkezésedet a sikeres banki utalással tudod véglegesíteni. Az utalásról a céges számlát emailben fogjuk neked elküldeni a sikeres banki utalást követően.

Semmi gond! Ha bármilyen okból kifolyólag nem vagy elégedett a termékkel, egyszerűen lépj kapcsolatba velünk, és teljes visszatérítést biztosítunk, anélkül, hogy kérdéseket tennénk fel. A célunk az elégedett ügyfelek, így 365 napos teljes pénzvisszafizetési garanciát adunk.

A zárt csoport tagságod a képzés teljes ideje alatt él, egészen a képzés végéig.

Több élmény,
Gyorsabb haladás.

Fedezd fel, hogyan teheted szenvedélyedet még sikeresebbé! Engedd, hogy az eredményeid magukért beszéljenek segítek neked, hogy végre elérd álmaidat!

Adatvédelmi tájékoztató | Minden jog fenntartva. Equisystem Kft. ©2024